Od samego początku bezpieczeństwo wiązało się dla nas z najwyższą jakością produktów. To m.in. dlatego sami przygotowujemy sery, paszteciki, kiszonki i marynaty. Sami wypiekamy ciemny chleb i ubijamy masło. A wszystko można podglądać w naszej przeszklonej kuchni. Wczasach pandemii COVID-19 bezpieczeństwo nabrało jednak nowego znaczenia. Dokładamy wszelkich starań, by - zgodnie z aktualnymi wytycznymi służb sanitarnych - zapewnić Państwu bezpieczną przestrzeń do ucztowania.
Przy wejściach do restauracji znajdują się płyny antybakteryjne do rąk. Już przy stoliku każdy gość otrzymuje dodatkowo chusteczkę nasączoną płynem dezynfekującym. Ze względów bezpieczeństwa zrezygnowaliśmy z gotowego nakrycia stolika. Po przyjęciu zamówienia kelner przynosi wyparzone sztućce oraz serwetki, a następnie przyprawy i oliwy Manufaktury Łagowski. Stoliki zostały odgrodzone metalowymi przegrodami z płytami plexi. Regularnie dezynfekujemy wszystkie powierzchnie wspólne, takie jak klamki, uchwyty i toalety, a stoliki - po każdym gościu. Kelnerzy i sommelier obsługują Państwa w ochronnych maseczkach.
Zadbajmy wspólnie o bezpieczne ucztowanie. Dziękujemy!