W naszej kuchni nastąpiły zmiany, Drukarnia Smaku pojawi się dla Państwa w nowej odsłonie. Na czele całkiem nowego zespołu kucharzy stanął Adam Kwil, nasz nowy Szef kuchni. Od ponad dziesięciu lat doświadczenie zawodowe zdobywał w cenionych restauracjach działających w Warszawie. Pracował między innymi w restauracji Hotelu Raffles Europejski uznawanego za najbardziej luksusowy hotel w Polsce, czy też znanej restauracji Brasserie Warszawska. Wkrótce zostanie zaprezentowane, przygotowane przez Adama Kwila, nowe menu oparte głównie na tradycyjnych daniach kuchni polskiej, ale także europejskiej i międzynarodowej zinterpretowanych w nowy, nieoczywisty sposób. W naszych potrawach, nie zabraknie również jak dotąd podhalańskiego akcentu. Elementem dopełniającym dania serwowane w Drukarni Smaku są wina niezmiennie dobierane przez sommeliera Adama Fijała. Serdecznie zapraszamy!