Wołowina Wellington
✻
Chcąc zachęcić stałych Gości, którzy poznali już menu Drukarni Smaku, nasz Szef Kuchni Adam zaprasza w każdy weekend na nowe autorskie danie, które przybliży Państwu jego wyjątkowy kunszt kulinarny.
Na dziś proponujemy:
Chcąc zachęcić stałych Gości, którzy poznali już menu Drukarni Smaku, nasz Szef Kuchni Adam zaprasza w każdy weekend na nowe autorskie danie, które przybliży Państwu jego wyjątkowy kunszt kulinarny.
Na dziś proponujemy:
Drukarnia Smaku zaprasza gości na soczystą pierś z kaczki sous vide z delikatnie czerwonym mięsem oraz chrupiącą skórką.
Sous Vide z języka francuskiego oznacza próżnie. To proces obróbki cieplnej produktu, który jest zamknięty w woreczku, ...
Drukarnię Smaku Cristina tworzy zespół wysokiej klasy profesjonalistów, którzy wykonują swój zawód z pasją i zaangażowaniem, każdego dnia dbają o najwyższy poziom dań serwowanych w restauracji. Jedną z osób tworzących ten zespół jest sommelier Adam Fijał, posiadający ponad dwudziestoletnie doświadczenie w gastronomii.